Arrangementen Natuurpoort de Brandtoren

Hier ziet u een overzicht van onze arrangementen. Onderaan kunt u meer informatie over een arrangement aanvragen, of een boeken doen.

Bekijk de Natuurpoort - € 12,-
Samen met een gids van IVN gaat u op pad in de natuur rondom de Kleine en Grote Cirkel. Naast de mooie natuurmaakt u kennis met de vele verhalen die nog voelbaar en zichtbaar zijn in dit mooie stukje Kempen.Na afloop van de wandeling schuiven we op het terras van taverne D’n Ouwe Brandtoren aan voor een heerlijke 160 grams herefordshamburger met frietjes.

Beleef de Natuurpoort - € 30,-
Laat zien wat je waard bent bij Outdoorpark Reusel. Op het programma staan een klimwand van 13 meter hoog,een high-ropeparcours op 11 meter hoogte en een duizelingwekkende tokkel vanaf de nieuwe Brandtoren.Na afloop van het programma schuiven we op het terras van taverne D’n Ouwe Brandtoren aanvoor een heerlijke 160 grams herefordshamburger met frietjes.

Ervaar de Natuurpoort - € 10,-
In het bos achter de Taverne gebeuren mysterieuze dingen. Het lijkt er alsof de stenen levenen dat keimennekes bezit hebben genomen van het bos. Na een vertelling over de keimennekes kunnende kinderen de diverse keimennekesspelletjes doen. Na afloop serveren we twee mini-herefordhamburgers per persoon. Deze kunnen naar believen
belegd worden met diverse soorten groente, rauwkost en sausjes.

Proef de Natuurpoort - € 15,-
Het grote aanbod van streekproducten en bieren van de taverne komt het best tot zijn rechttijdens deze proeverij. We starten met een excursie in de bijenhal waar de imker
u alles vertelt over de bloemetjes en de bijtjes. Hierna volgt een proeverij van streekbieren
met streekhapjes bij taverne D’n Ouwe Brandtoren.

Verleg je grens in de Natuurpoort - € 20,-
De omgeving van de natuurpoort is bij uitstek geschikt voor de sportieve recreant die op zoek is naar een uitdaging. Zo vindt u er een moderne trimbaan en een ruim honderd kilometer lang ATB-parcours. Verken deze mogelijkheden samen met een instructeur van BoukeSport.Na de activiteiten kunnen de mensen douchen en/of omkleden bij Outdoorpark Reusel. En uiteraard mag als afsluiting een verdiende maaltijd bij Outdoorpark Reusel niet ontbreken.

Ontspan in de Natuurpoort - € 15,-
U begint bij Outdoorpark Reusel met een lekker kopje koffie/thee en een stukje appelgebak. Vervolgens krijgt u de instructies voor de GPS tocht naar IJsboerderij Fabor.
Hier kunt u genieten van een loei lekkere ijs coupe naar keuze, gemaakt van dagverse
koeienmelk afkomstig van de eigen boerderij. Daarna kunt u uw tocht vervolgen naar
taverne D’n Ouwe Brandtoren, om hier gezellig na te praten onder het genot van een drankje.

Bootcamp in de Natuurpoort - € 20,-
Outdoorpark Reusel en de bossen daar rondom met de BoukeSport Trimbaan zijn bijzonder geschiktom u en uw groep eens flink uit te dagen. Ga samen met een instructeur van BoukeSport de uitdagingmet jezelf en als groep aan in een vorm van een Bootcamp. Na afloop kunnen de mensen douchen en/of omkleden bij Outdoorpark Reusel, en hier gezellig napraten onder het genot van een gezonde maaltijd of een hapje en een drankje.

Excursie in de Natuurpoort - € 10,-
Begin de excursie bij de bijenhal met een kopje koffie of thee, waarna u met de imker
door de prachtige bijentuin loopt en hij u het nodige bij brengt over de bloemetjes,
bijtjes en natuurlijk de heerlijke honing. Hierna gaat u via een mooie wandeling door de bossennaar IJsboerderij Fabor. Hier krijgt u bij aankomst een loei lekkere ijs coupe naar keuze,gemaakt van dagverse koeienmelk afkomstig van de eigen boerderij.

Vraag hier uw informatie, of boek een arrangementen

ongeldige invoer
ongeldige invoer
ongeldig e-mailadres
ongeldige invoer
ongeldige invoer
Invalid Input

Contactgegevens

Burg. Willekenslaan 2
5541 NA Reusel
Tel: 0497 620311


www.ouwe-brandtoren.nl

KvK: 17201003
BTWnr: 8176.59.821B01
IBAN: NL76 RABO 01269 62 375
BIC: RABONL2U

Vacatures

Ben je op zoek naar een leuke (bij)baan? Neem dan gerust contact met ons op! Wellicht dat we iets voor elkaar kunnen betekenen. Ook zijn we op zoek naar mensen met passie voor BBQen? Ben jij of ken jij een persoon die graag de BBQ aansteekt? Let us know!

 

Medewerkers

Dit deel van de website is speciaal voor de medewerkers van de d'n Ouwe Brandtoren.

Twitter