Arrangementen

KRAAK DE CODE - € 5,- per persoon
In groepjes gaat u in de omgeving van d'n Ouwe Brandtoren op zoek naar informatie die u toegang verschaft tot 5 kluisjes.
In de kluisjes treft u aanwijzingen die leiden tot de antwoorden die nodig zijn om de benodigde punten te scoren zodat uw groep winnaar wordt van dit spel.

GROEPSSPELLETJES - vanaf € 15,- per spel
Wij beschikken over diverse XL-games die op of in de nabijheid van het terras gespeeld kunnen worden. Bij slecht weer kunnen diverse spelletjes ook binnen gespeeld worden.
U kunt ervoor kiezen om de spelletjes afzonderlijk of in competitieveband te spelen. Ook is spelbegeleiding door ons een optie.

WANDELTOCHTEN - vanaf € 7,50 p.p.
GPS-tochten, wandeltochten met een gids, oriëntatietochten op kaart.

FIETSARRANGEMENTEN - vanaf € 20,- p.p.
Culinair genieten kan via o.a. onze eigen happen en trappen route. Deze route door de zaligheden kunt u vinden op www.happenentrappen.nl. Ook kunt u bij ons met de velo door de kempen. Voor beide routes geldt dat er voor u diverse stops geregeld zijn waar u steeds kunt genieten van een gerecht.
Liever niet eten, maar wel een dagje fietsen met een grote groep. Kies dan voor de Tour de Cartier. Bij dit middagvullende fiets- en spelprogramma stopt u bij 5 horecagelegenheden. Er wordt steeds een drankje genuttigd en een spel gespeeld. De winnaar in het tussenklassement draagt de oranje trui.
Wilt u zowel een activiteit en eten dan is het ZALIG RONDJE een goed arrangement. Na een bezoek aan het Streekmuseum de Achgt Zaligheden in Eersel gebruikt u een streekbrunch bij Streekrestaurant De Hofkaemer te Bergeijk en vervolgens sluit u bij ons met een activiteit af.

OUTDOORARRANGEMENTEN - vanaf € 10,- p.p.
Kijk voor meer informatie op de site van het tegenover onze taverne gelegen Outdoorpark Reusel (www.outdoorparkreusel.nl).

Voor een complete verzorging van een onvergetelijke dag is er de mogelijkheid om door ons een lunch, diner, koud/warm buffet of barbecue te laten verzorgen.

Contactgegevens

Burg. Willekenslaan 2
5541 NA Reusel
Tel: 0497 620311


www.ouwe-brandtoren.nl

KvK: 17201003
BTWnr: 8176.59.821B01
IBAN: NL76 RABO 01269 62 375
BIC: RABONL2U

Vacatures

Ben je opzoek naar een leuk vakantiebaantje!
Meld je dan aan:

 

Medewerkers

Dit deel van de website is speciaal voor de medewerkers van de d'n Ouwe Brandtoren.

Twitter