Groepen

In 1933 werd er een “vurwerkerswoning” gebouwd in de bossen tussen Reusel en Postel. In die tijd werd deze woning bewoond door een voorman van de gemeente
die betrokken was bij de bebossing van de heide in de omgeving. Naast die woning stond een brandtoren waar de taverne zijn naam aan ontleent. In 1999 is er van die woning een Taverne gemaakt. In en om die taverne zijn de verhalen nog te lezen en te proeven die zich er in de loop der jaren hebben afgespeeld. Kom zelf eens ervaren hoe het was, en geniet van een drankje of een hapje van de grote of kleine kaart.
Door de unieke ligging midden in de bossen is taverne D’n Ouwe Brandtoren een perfecte locatie voor een studiedag, seminar of vergadering. In de schuur heeft u de beschikking over alle benodigde voorzieningen, zoals een beamer met scherm en een internetverbinding.

Ook voor een teambuildings, bedrijfs- of groeps-event kunt u bij de taverne terecht, eventueel in combinatie met een bbq, bourgondisch diner, bierproeverij, lunch- of dinerbuffet. Kijk voor de mogelijkheden rechts in het menu bij zakelijke arrangementen.
 
Wij danken u voor uw internet-bezoek aan ons en nodigen u graag uit op onze pagina's rond te kijken. Uiteraard kunt u, bij vragen, ook altijd even kontakt met ons opnemen.
Guus en Petra

 

Contactgegevens

Burg. Willekenslaan 2
5541 NA Reusel
Tel: 0497 620311


www.ouwe-brandtoren.nl

KvK: 17201003
BTWnr: 8176.59.821B01
IBAN: NL76 RABO 01269 62 375
BIC: RABONL2U

Vacatures

Kok / Zelfstandig werkend kok / Keuken medewerker
(32 - 38 uur per week)
Medewerker bediening (bijbaan)
Medewerker keuken (bijbaan)

Ben je op zoek naar een leuke baan? Neem dan gerust contact met ons op! Wellicht dat we iets voor elkaar kunnen betekenen. Ook zijn we op zoek naar mensen met passie voor BBQen? Ben jij of ken jij een persoon die graag de BBQ aansteekt? Let us know!

Social media

   

Medewerkers

Dit deel van de website is speciaal voor de medewerkers van de d'n Ouwe Brandtoren.