Groepen

In 1933 werd er een “vurwerkerswoning” gebouwd in de bossen tussen Reusel en Postel. In die tijd werd deze woning bewoond door een voorman van de gemeentedie betrokken was bij de bebossing van de heide in de omgeving. Naast die woning stond een brandtoren waar de taverne zijn naam aan ontleent. In 1999 is er van die woning een Taverne gemaakt. In en om die taverne zijn de verhalen nog te lezen en te proeven die zich er in de loop der jaren hebben afgespeeld. Kom zelf eens ervaren hoe het was, en geniet van een drankje of een hapje van de grote of kleine kaart.
Door de unieke ligging midden in de bossen is taverne D’n Ouwe Brandtoren een perfecte locatie voor een studiedag, seminar of vergadering. In de schuur heeft u de beschikking over alle benodigde voorzieningen, zoals een beamer met scherm en een internetverbinding.

Ook voor een teambuildings, bedrijfs- of groeps-event kunt u bij de taverne terecht, eventueel in combinatie met een bbq, bourgondisch diner, bierproeverij, lunch- of dinerbuffet.