Video

De onderste video’s geeft u een impressie van in en rond de Taverne d’n Oude Brandtoren.

Taverne D’n oude Brandtoren

Taverne Dn Ouwe Brandtoren is gelegen in een uitgestrekt toeristisch gebied waar rust en ontspanning hand in hand gaan. In de directe nabijheid van de taverne zijn een trimbaan, een 26 meter hoge uitkijktoren een bijentuin te vinden. Verder zijn er diverse fiets-, wandel- en ATB-routes aanwezig. Op loopafstand bevinden zich de Grote en Kleine Cirkel, de Reuselse Kei, De Januskop en de Stenen der Zaligheden. Kijk voor meer films en tips voor groepsuitjes in Brabant op groepsuitjes.zobrabant.nl.

Keimennekesbos

Het keimennekesbos bestaat uit diverse onderdelen. Bij de waterdraak kunnen kinderen ouderwets met water en zand spelen. Op de zandberg staat een grote waterpomp en via diverse boomstammen komt het water uit in de zandbak. Rond de bosspeelplaats staat een heuse bouwplaats waar met reuze kaplaplanken gebouwd kan worden. Op het touw- en klimparcours kan naar hartelust geklommen worden.

RKC Waalijk - Teamdag

Contactgegevens

Burg. Willekenslaan 2
5541 NA Reusel
Tel: 0497 620311


www.ouwe-brandtoren.nl

KvK: 17201003
BTWnr: 8176.59.821B01
IBAN: NL76 RABO 01269 62 375
BIC: RABONL2U

Vacatures

Kok / Zelfstandig werkend kok / Keuken medewerker
(32 - 38 uur per week)
Medewerker bediening (bijbaan)
Medewerker keuken (bijbaan)

Ben je op zoek naar een leuke baan? Neem dan gerust contact met ons op! Wellicht dat we iets voor elkaar kunnen betekenen. Ook zijn we op zoek naar mensen met passie voor BBQen? Ben jij of ken jij een persoon die graag de BBQ aansteekt? Let us know!

Social media

   

Medewerkers

Dit deel van de website is speciaal voor de medewerkers van de d'n Ouwe Brandtoren.