Passanten

In 1933 werd er een “vurwerkerswoning” gebouwd in de bossen tussen Reusel en Postel. In die tijd werd deze woning bewoond door een voorman van de gemeente die betrokken was bij de bebossing van de heide in de omgeving. Naast die woning stond een brandtoren waar de taverne zijn naam aan ontleent. In 1999 is er van die woning een Taverne gemaakt. In en om die taverne zijn de verhalen nog te lezen en te proeven die zich er in de loop der jaren hebben afgespeeld. Kom zelf eens ervaren hoe het was, en geniet van een drankje of een hapje van de grote of kleine kaart.
Rustig en omgeven door talrijke bossen, vlak bij de Grote - en Kleine Cirkel, de Bijenhal en de trimbaan ligt Taverne D'n ouwe Brandtoren.
Een ideale plaats om even aan te leggen tijdens uw fiets- wandeltocht of om even uit te blazen na een gezond trimparkoers.

Op ons groot en gezellig terras kunt u genieten van een heerlijk kopje koffie of één van onze 70 speciaal bieren, waarbij wij u graag een hapje serveren van de kaart. Voor groepen bieden we diverse mogelijkheden, zoals een bbq, bourgondisch diner, bierproeverij of (lunch)buffet.

In de afgelopen jaren hebben al vele bezoekers kennis gemaakt met de sfeer die er in en rondom de taverne heerst. Deze sfeer wordt gekenmerkt door Brabantse gezellig-
heid, gemoedelijkheid en gastvrijheid. Met ons team van enthousiaste medewerkers proberen we ieder bezoek weer uniek te maken. Wij hopen ook u snel te verwelkomen in onze taverne.
Wij danken u voor uw internet-bezoek aan ons en nodigen u graag uit op onze pagina's rond te kijken. Uiteraard kunt u, bij vragen, ook altijd even kontakt met ons opnemen.
Ook nodigen wij u uit om na uw bezoek aan onze taverne uw recensie te schrijven op www.eet.nu, www.dinnersite.nl, www.smulweb.nl of www.iens.nl.

Guus en Petra

Contactgegevens

Burg. Willekenslaan 2
5541 NA Reusel
Tel: 0497 620311


www.ouwe-brandtoren.nl

KvK: 17201003
BTWnr: 8176.59.821B01
IBAN: NL76 RABO 01269 62 375
BIC: RABONL2U

Vacatures

Kok / Zelfstandig werkend kok / Keuken medewerker
(32 - 38 uur per week)
Medewerker bediening (bijbaan)
Medewerker keuken (bijbaan)

Ben je op zoek naar een leuke baan? Neem dan gerust contact met ons op! Wellicht dat we iets voor elkaar kunnen betekenen. Ook zijn we op zoek naar mensen met passie voor BBQen? Ben jij of ken jij een persoon die graag de BBQ aansteekt? Let us know!

Social media

   

Medewerkers

Dit deel van de website is speciaal voor de medewerkers van de d'n Ouwe Brandtoren.