Rondom de taverne

Natuurpoort
Taverne d'n Ouwe Brandtoren is het kloppend hart van Natuurpoort de Brandtoren. Meer informatie over het netwerk van Brabantse Natuurpoorten vindt u op www.natuurpoorten.nl.

Wandelenlogo wandelpunt
Al wandelend door de omgeving, kunt u genieten van diverse bezienswaardigheden zoals de Grote en de Kleine cirkel, de Stenen der Zaligheden en natuurlijk de Reuselse Kei. Sinds 2007 is het wandelknooppunten netwerk aangelegd in de bossen rondom D’n Ouwe Brandtoren. Dit wandelknooppunten netwerk strekt zich uit over de gemeentes Bergeijk, Eersel, Bladel en Reusel-De Mierden. De liefhebbers kunnen gebruik maken van onze eigen GEOCACHE.

Fietsen
Tijdens het fietsen van de diverse fietsroutes zoals de Kroonvenroute, de Grensparkroute, de Acht Zalighedenroute of het fietsroutenetwerk (wij zitten bij knooppunt 14) is het heerlijk uitrusten en genieten op ons terras. Door de aanleg van het nieuwe fietspad tussen de Taverne en het Neerven wordt de mogelijkheid geboden om geheel door de bossen naar Bladel te fietsen.

ATB route
De ATB-route maakt onderdeel uit van vier routes die zowel afzonderlijk als achtereenvolgend gereden kunnen worden. Totale lengte van de routes is 126 km. Iedere route is gemarkeerd met een eigen kleur.Rood Boscheindroute (omgeving Luyksgestel, ± 35km)
Blauw Witrijtroute (omgeving Eersel, ± 37 km)
Groen Palsroute (omgeving Bladel, ± 39km)
Zwart Cirkelroute (omgeving Reusel, ± 15km)

Ruiterroutes
De ruiterroutes lopen door de grensstreek van de provincies Antwerpen, Belgisch Limburg en Noord Brabant en zijn weergegeven op 5 deelkaarten. Deelkaart A: Van Duinen tot Kampina
Deelkaart B: Van Mark tot Merkske
Deelkaart C: Langs enclaves en landgoederen (route komt langs de taverne)
Deelkaart D: Van landschotse heide tot strabrechtse heide
Deelkaart E: Rondom de dommel

Uiteraard beschikken we over diverse aanlegplaatsen voor de paarden.

Contactgegevens

Burg. Willekenslaan 2
5541 NA Reusel
Tel: 0497 620311


www.ouwe-brandtoren.nl

KvK: 17201003
BTWnr: 8176.59.821B01
IBAN: NL76 RABO 01269 62 375
BIC: RABONL2U

Vacatures

Kok / Zelfstandig werkend kok / Keuken medewerker
(32 - 38 uur per week)
Medewerker bediening (bijbaan)
Medewerker keuken (bijbaan)

Ben je op zoek naar een leuke baan? Neem dan gerust contact met ons op! Wellicht dat we iets voor elkaar kunnen betekenen. Ook zijn we op zoek naar mensen met passie voor BBQen? Ben jij of ken jij een persoon die graag de BBQ aansteekt? Let us know!

Social media

   

Medewerkers

Dit deel van de website is speciaal voor de medewerkers van de d'n Ouwe Brandtoren.