Keimennekesbos

HET KEIMENNEKESBOS

Keien nemen in Reusel een heel speciale plek in. Al vele jaren worden er in en rond Reusel grote en kleine zwerfkeien gevonden.
Vooral in de omgeving van de Grote en Kleine cirkel lijkt het wel of er steeds meer keien bijkomen. Sinds kort weten we waarom. In het bos achter d’n Ouwe Brandtoren is de woonplaats ontdekt van een heuse keimennekes familie. In dit bos kunnen de kinderen al wandelend en spelend (door het bos en over diverse keienpaadjes) ontdekken wat keimennekes doen en waarom ze zo speciaal zijn. Als je zin hebt, kom gerust een kijkje nemen in het bos.

Je kunt er van alles beleven. Op de touwbaan kun je klimmen en klauteren en op het keimennekespad kun je allerlei leuke spelletjes spelen. Zoals keien stapelen, keien schuiven, keien werpen, keien mikken. Maar je kunt er natuurlijk ook gewoon lekker genieten van de mooie omgeving en een rondje gaan wandelen.

Het pad is vrij toegankelijk. Maar voor € 3,00 per kind kun je de beleving extra compleet maken. Voor dit bedrag krijg je een boekje met extra uitleg en een kei om de spellen te spelen. Als je na afloop de kei weer inlevert krijg je nog een aandenken en een lekker presentje!